Jens Krog Fysiker

Jens Krog
Medlem siden juni 2017 og indtil september 2018 | 34 anbefalinger | 2 artikler | 7 stamsteder

Odense er for mig, ligesom mange andre byer, hvad man gør den til. Hvis man kun lever i sin lejlighed og på sit arbejde, så forbliver byen blot cykelturen imellem de to, men hvis man kaster sig ud i byen og ser efter hvad der sker, så kan Odense både blive musikby, madby, teaterby, festby, eventyrby, studieby eller noget helt andet. Det kræver bare at man træder ud af døren en gang imellem og slendrer en lille tur. Centrum rummer alverdens rum, alt sammen indenfor gåafstand.

Jeg skriver for This Is Odense for at huske andre, men også mig selv, på hvor meget byen tilbyder. Det skylder vi både os selv og de hårdtarbejdende arrangører. Hvis vi tør at dukke op, så tør de at lave endnu flere satsninger og gøre byen endnu federe. Der er så mange fede oplevelser at gøre sig, hvis man kigger efter.

I dagligdagen nyder jeg de mange grønne arealer langs åen med skjulte bænke og udkigsposter, men et ord skal også falde for en butik i Kongensgades nordligste ende. Odense huser efter min mening Nordens bedste whiskybutik; Cadenheads. Hvis man vil ofre mere på spiritus end standarden i Brugsen er der mulighed for fantastiske oplevelser. På en heldig dag kan man læne sig tilbage i læderlænestolen foran det overdimensionerede egetræsbord mens ejerinden Kisser skænker en smagsprøve op fra den udsete aftapning inden man bestemmer sig.This Is Odense