Fabio Trecca Ph.d.-studerende

Fabio Trecca
Medlem siden juni 2014 og indtil oktober 2018 | Oversætter | 4 anbefalinger | 0 artikler | 0 stamsteder

Født og opvokset i Rom, Italien i de skønne 1980'er. I 2009 blev jeg træt af alt den gode mad, den gode vin, og det gode vejr, og endte med at flytte til Danmark for at læse. Her forelskede jeg mig i mange forskellige ting (bl.a. tunsalat og PH-lamper) og besluttede mig for at blive boende efter jeg blev kandidat.

I 2013 startede jeg på min Ph.d. på SDU og flyttede dermed fra København til Odense, hvor jeg bor sammen med min kæreste. I 2014 joinede jeg This is Odense mhp. at få kulturbloggens tekster tilgængelige for ikke-danske-talende læsere.

Mine interesser er: Kaffe, plader, Michelin-stjerner, psykologi (kognitiv psykologi), filosofi, Søren Kierkegaard, kirkegårde, dansk, danskere, danskeren, cykler, Twin Peaks, at spille bas, at spille guitar, at lave cocktails, Kraftwerk – ikke nødvendigvis i denne rækkefølge, og helst alle samme på én gang.

Jeg begyndte at spille spansk guitar i 1992 og spillede alt muligt siden (bl.a. theremin og ukulele – ikke samtidigt). Jeg tegner uden meget succes og cykler 12 km om dagen.This Is Odense