Mira Erik Cand.scient.pol

Mira Erik
Medlem siden oktober 2014 | 181 anbefalinger | 4 artikler | 19 stamsteder

Odense er det sted, jeg bor. Og derfor er det det sted, jeg lever. Og elsker og synger og cykler og spiser. Det er her mine mennesker er og her mine fester er. Det er her min vrede er for det er her mit engagement er. Det er her jeg forsøger at blive et voksent menneske og konstant falder i som et barnligt menneske.

Jeg skriver for TIO, fordi hjemmets fire vægge er for lidt. Der er kræfter derude, der er længsler og musik, der er noget at opdage og jeg exer over at folk render rundt og udtrykker sig som vilde galninge, udtryk, udtryk, udtryk - og de kan blive til mine indtryk, indtryk, indtryk. Det er mit sug. Mit drab på døsig dagligdag.

Hvad er Odenses bedst skjulte skat? Dit favoritsted i byen?
Skt. Jørgens Parken for frihed, Teater Momentums bar for lir, Stryget for lyden af vand og tidløshed, og et dybt, rødt, enligt sæde til en eftermiddagsforestilling på Cafébiografen - for pjæk.

Cand.Scient.Pol fra Institut for Statskundskab, tidligere PR-ansvarlig på Teater Momentum, nu delt ledelse på Odense Architecture Festival og souschef på Nørregaards Teater. [Photo: Jacob Keinicke]This Is Odense