Rasmus Møller Madsen

Rasmus Møller Madsen
Medlem siden marts 2018 | 55 anbefalinger | 1 artikler | 0 stamsteder

Opvokset i jysk skovidyl, selvforsynerdrømme, kærlighed, geder og koloenorme køkkenhaver. Senere forsigtigt trådt ind i civilisationen, oplevet komplekse sociale sammenhæng, døgnnetto, og sodavand uden at nogen har fødselsdag.

Nu bosat i Odense på 4. år. Der sker meget i Odense. Koncerter, foredrag, fester, happenings, events, dejlige mennesker, bøger jeg gerne vil læse, bands jeg gerne vil starte; det er skruen uden ende, hvis man bare siger ja og ja og ja. Så jeg prøver at planlægge så lidt som muligt. ‘No-Planning-2018’. Det er til lettere frustration for nogle, og er heller ikke det bedste tiltag for dig som går op i at have en, efter vestlige standarder, fornuftig og sikker fremtid - det vil jeg gerne, sådan helt, være én som ikke vil.

Jeg har tilsluttet mig This Is Odense, for at bidrage til kampen mod den oplevelse som de sociale medier er i øjeblikket. TIO gør det på den rigtige måde, og det vil jeg gerne være en del af. Reele, autonome, lokale menneskeholdninger til livet, der hvor man bor. Jeg er selv en inavlet SoMe-millennial på mange flere punkter end jeg selv aner, men jeg ønsker inderligt at bryde båndet, og jeg er sikker på, at mange af vores følgere deler den følelse.This Is Odense