Fredo's Coffee Right Drik en yderst velskænket kop kaffe på hjørnet; et lille frirum af selvforkælelse i eftermiddagssolen

Fredo's Coffee Right
Drinking | Brandts Passage 31 G, Odense C | Skrevet af: Jens Krog | 1 anbefalinger

Nede i hjørnet af det betonmonstrum, som har rejst sig komplementært til Brandts Klædefabrik, gemmer der sig et lille frirum af selvforkælelse. På Fredo's Coffee Right kan du søge ly og ro og nyde en yderst velskænket kop kaffe og et sødt tilvalg taget fra deres imponerende udvalg. Selvom Fredo's ligger lige på grænsen mellem kommercialisme i gågaden og kunst- og spillestedsmiljøet omkring Brandts og Farvergården, er stemningen afslappet og intim.

Udover et stort kaffesortiment har Fredo's et samarbejde med flere perler i byen og har derfor inkorporeret både Det Gode Brøds sandwicher, kager og søde sager fra Odense Chokoladehus mens Bacchus har sørget for, at du kan nyde en quiche lorraine eller croque monsieur. Simpelt og dejlig frankofilt. Fredo's gør en dyd ud af at vælge økologisk, lokalt og lækkert.

Hvis du har mod på noget stærkere, overrasker Fredo's også med et fornemt øl-, spiritus- og cocktailudvalg. I stedet for club sandwiches, café burgers og nachos udbyder de et overflødighedshorn af selvforkælelse. Og om sommeren har de endda fået den lokale italienske ismand til at stille op uden for døren på en af de bedste solnydningspladser i byen.

 

  • Man - Søn: 09:00 - 19:00
Link til sted Find vej


This Is Odense