Fra dagbog til arkiv Skriv dig ind i byarkiverne.


Fra dagbog til arkiv
Andet | Mandag d. 6. apr. 2020 | Klosterbakken 2, Odense C | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Cathrine Hedegaard

Sted: Historiens Hus
Arrangør: Historiens Hus

Det er en meget mærkelig følelse at sidde midt i historiens vingesus, hjemme i din sofa bærende efterhånden ret krøllede natbukser og en præsentabel hvid skjorte - det perfekte look til arbejdsmøder over Skype. For hvad der på én gang virker så dejligt afslappende er samtidig sket på foranledning af det über stressende og angstfremkaldende faktum, at vi lige nu står midt i en pandemi og national undtagelsestilstand. Shit.

Og det er derfor netop nu, at du skal tilføje dagbogsskrivning til din liste over corona zen-projekter. Du har nu den unikke mulighed at være med til at forme, hvordan man for eftertiden vil kigge tilbage på åndshistorien anno Covid-19. Hvordan var det at blive sendt hjem fra arbejde uden løn? Eller at være fuldtidsforælder, fuldtidsansat, fuldtidskæreste og fuldtidsreflekterende på én og samme gang? Hvad tænkte man efter Mor Mettes pressemøder, og hvordan var de tanker lidt glemt, når solen tittede frem i påskeferien og man fik sådan lyst til is på Stige Ø?

Alle de her ting skal du skrive ned eller tage billeder af, og så skal du kopiere dem og sende dem til Historiens Hus på historienshus@odense.dk. For det er guf for arkivarer og historieskrivningen i fremtiden, at netop dine erindringer kommer med i arkivet.

Link til begivenhed

Skrevet af Cathrine Hedegaard
This Is Odense