Keramikmaling hjemmefra Creative Space Odense afleverer et keramisk maling-starter kit lige til din dør


Keramikmaling hjemmefra
Andet | Mandag d. 30. mar. - Søndag d. 5. apr. 2020 | Odense | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Elena Stanciu

Sted: Odense by
Arrangør: Creative Space

Creative Space er en relativt ny ting i Odense. Caféen åbnede i tidligt i februar for en flok af entusiastiske kreatyper, hvis typiske kaffedrikkende måde at være sammen på pludseligt blev ophøjet til et regulært hænge-ud-i-et-atelier samværsmode.

Indrømmet: Den kreative café henvender sig mest til novicer, der elsker at lave ting, men måske ikke er klar til pottemagerhjulet endnu. Der er imidlertid en vis bekvemmelighed forbundet hermed – i at vide at din suppeskål faktisk vil holde på suppen, da den er designet og lavet af italienske keramikere. Dit job består således i at vælge farver, mønstre og at sørge for at skabe minder under disse dejlige male-seancer. Og selvfølgelig også huske at afhente dine kreationer, så snart de er blevet brændt og givet en flot finish, samt at passe godt på dem resten af livet. Nemt nok!

Med den nye verdensorden der har indfundet sig, bliver caféen imidlertid nødt til at holde dørene lukkede for det fysiske atelier. I stedet har de fundet en måde at bringe projektet til dig på – bogstavelig talt lige til din dør. Eller rettere: forsigtigt lægge det ved din dør, såfremt du bor i et område hvor direkte aflevering er muligt. Alt hvad du behøver er en godt oplyst hjørnekam, en god radiostation der spiller og et par håndværksglade venner, der laver det samme i et Skype vindue ved siden af dig. Nye tider, nye minder.

Find over på hjemmesiden og vælg de keramikgenstande, pensler og den maling du behøver. Aflever det derefter til at blive brændt og overlagt med finish og nyd suppen!

Foto: Creative Space

Link til begivenhed

Skrevet af Elena Stanciu

This is Odense. For me.

I've always had a slightly complicated relationship with the cities I’ve lived in. My hometown in Romania is a shabby little place, neglected by local government and...
This Is Odense