Flerdages Skomagerturnering Det er ikke spor farligt


Flerdages Skomagerturnering
Sport | Tirsdag d. 17. dec. - Søndag d. 22. dec. 2019 | Klingenberg 14, Odense C | Pris: 250 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Rasmus Møller Madsen

Sted: CityClub Odense
Arrangør: Cityclub

Vi har længe fundet ud af, at det er LANGT sejere end Pool. Næsten alle borde er optaget i lokalet, undtagen skomagerbordet, som står urørt med 5 kegler i midten.

Den vigtigste regel - om at vælte dem korrekt - er inskriberet med røde blokbogstaver hen over en to meter lang hvid plade på væggen. “Jeg har læst det to gange nu, og jeg forstår det altså stadig ikke...” siger min kammerat fra skoletiden.

Vi er genforenings-fulde i øl, og tør godt stille os op ved siden af den gråhårede Haj, som alle år har siddet oppe i baren med sin kø lænet på disken. “Kan vi låne kugler til Skomager”, siger jeg rømmet og pludselig ædru. Både Hajen og bartenderen vender hovedet langsomt, og ser os an med øjnene knebet let sammen. “...Og... og en ny kande Odense.. også...”, tilføjer jeg usikkert, som var det mundtlig dansk-eksamen. “Måske skulle vi bare holde os til pool i dag”, hvisker min sjuk ind fra siden, klar til at kaste vores lommepenge på gulvtæppet og løbe mod udgangen. Men så liver de begge smilende op. Selvfølgelig kan vi det. Hvad var vi så bange for? Keglereglen giver mening, og vi kan fnyse af pool-spillerne. Pfff. Se os lige nu.

Se lige os blive nummer sidst i CityClubs jule-skomager-turnering ‘19. For godt nok er vi ikke skrappe, men vi tør!

Link til begivenhed

Skrevet af Rasmus Møller Madsen

Opvokset i jysk skovidyl, selvforsynerdrømme, kærlighed, geder og koloenorme køkkenhaver. Senere forsigtigt trådt ind i civilisationen, oplevet komplekse sociale sam...
This Is Odense