Chainbound Keyforge Papas Papbar har fået licens til at afholde Keyforge-events med et regelsæt, som er tiltænkt at løfte lokale communities.


Chainbound Keyforge
Sport | Søndag d. 15. sep. 2019 | Skt. Knuds Kirkestræde 2A, Odense C | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Rasmus Møller Madsen

Sted: Papas Papbar
Arrangør: Papas Papbar

Papas Papbar har fået licens til at afholde Keyforge-events med et regelsæt, som er tiltænkt at løfte lokale communities.

I de fleste populære kortspil, affødt efter det genredefinerende Magic The Gathering, sammensætter du selv dit deck. Det bliver hurtigt ensformigt, fordi alle spiller de samme kombinationer af nogle kort, som bare ER stærkest. Man er tvunget til at følge strømmen, og i bund og grund lade det være op til, hvem der trækker bedst. Kæmpestort, uoverkommeligt problem.

Men i Keyforge køber du et unikt deck, som du ikke kan ændre i. Problem solved? Ikke helt. Selvfølgelig er der stadigvæk nogle kort-kombinationer, som ødelægger utopien. Og vi kan vel ikke safeguarde os imod personen, som har brugt en månedsløn på at finde det perfekte deck, som vinder hver gang? Jo, det kan vi netop i et Chainbound Community! Her er der implementeret et handikapsystem, som med tiden straffer og til sidst pensionerer de decks, som er alt for gode. 

Så nu, hvor “pay to win” ENDELIGT er ude af billedet, sidder vi tilbage med essensen af Keyforge: Hvem er bedst til at se muligheder i sin unikke bunke pap.

Hver søndag på Papas <3

Link til begivenhed

Skrevet af Rasmus Møller Madsen

Opvokset i jysk skovidyl, selvforsynerdrømme, kærlighed, geder og koloenorme køkkenhaver. Senere forsigtigt trådt ind i civilisationen, oplevet komplekse sociale sam...
This Is Odense