Jaiyede Jazz Festival Elektronisk jazzfest på Momentum


Jaiyede Jazz Festival
Koncert | Lørdag d. 10. aug. - Søndag d. 11. aug. 2019 | Ny Vestergade 18, Odense C | Pris: 250 Kr. | Køb billet her | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Isaac Musoke

Sted: Teater Momentum
Arrangør: Momentum Musik

Sidste år fik jazzscenen i London et nyt hjem i Odense, da et udsolgt Teater Momentum lagde hus til verdens første Jaiyede Festival. 200 gæster tog plads og blev tryllebundet af fire bands, som for tiden er med til at transformere jazzmusikken i England. Nu er Jaiyede tilbage. I år har festivalen fokus på den elektroniske jazz. 

Jaiyede danner en fin modfortælling til vores nuværende politiske landkort, hvor grænser ligefrem tilbedes i partiprogrammerne. På Jaiyede vil du opleve bands, som er sat i verden for at skabe et sprog, der skal udviske de skel, som tit opstår mellem os, når vi mindst venter dem. Sproget, de er nået frem til, er umiddelbart. Du skal bare tune ind, mærke lyden og spørge dig selv: “hvor højt vil jeg flyve i dag?”. 

Det værste, der kan ske, er, at festivalen igen melder udsolgt. Fordi, så bliver der ikke plads til basarmen, når Khalab tænder op for festen og tager os tilbage til fremtiden. Men det kan jeg leve med, så længe alle får en god dialog med denne fabelagtig gruppe artister, der er på plakaten.

Husk. For 250 kr. får du adgang til: 

  1. Lawrence Pikes: pre-Jaiyede Show, fredag d. 9/8, https://www.facebook.com/events/612885389200618/
  2. Jaiyede Jazz Festival, lørdag d. 10/8, https://www.facebook.com/events/507122553150133/ 
Link til begivenhed

Skrevet af Isaac Musoke
This Is Odense