Undskyld Der findes en minoritet her i Danmark som gang på gang udsættes for tilbagevendende kaskader af patroniserende medynk.


Undskyld
Andet | Tirsdag d. 2. jul. 2019 | Seebladsgade 21, Odense C | Pris: 150 Kr. | Køb billet her | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Kasper Herschend

Sted: Storms Pakhus
Arrangør: Mønster Ceramics

Jeg er ked af det!

Undskyld.

Det er ikke for at ødelægge stemningen!

Men der findes en minoritet her i Danmark, som gang på gang udsættes for tilbagevendende kaskader af patroniserende medynk. Og så, takket være selvudnævnte andendags-helgener og godgørende spradebasser, får vi, i en tone, der kan forveksles med slet og ret velmenende, besked om at klæde os på efter forholdene.

Kynisk.

Men vi er en lille forsamling mennesker, som ret konsekvent (og bevares - på eget initiativ) formenes adgang til den ”livets honning” og det ”livets lys” (i helt bogstavelig forstand), som i andre slikker i jer på tæpper i baggårde, i parker, langs kysten og i de ellers så indbydende café-miljøer, som giver de hårdt pressede lokale pengemænd økonomisk mund-til-mund over sommerferien.

Det er den dér kræftkanon med lige godt 150 millioner kilometer til nærmeste rasteplads, der er objektet for frustration par excellence. 

Derfor kan jeg ikke lade være med at tænke, at der er retfærdighed til i verden, når hele to steder i byen afholder indendørs keramik-workshop i løbet af sommeren. Den ene er en gammel kending: Lerværkstedet på Kulturmaskinen (som holder sommerferie - og tak for det) og den anden; et lidt mere ubeskrevet blad indenfor den sjældent forkommende livsstilsmagasins-indholdskategori ”ting, du ikke får hudkræft af i din sommerferie”.

Så altså keramik-workshop i Det Blandede Værksted i Storms Pakhus arrangeret af Mønster Ceramics.

Link til begivenhed

Skrevet af Kasper Herschend

Jeg flyttede til byen fra det... Hvad?

- Det provinsielle Vestsjælland. For omtrent 6 år siden. Egentlig ikke fordi Odense virkede særligt tiltalende. Snarere fordi byen bare var en...
This Is Odense