La Redada Mexikansk psykedelika i den røde himmel


La Redada
Koncert | Tirsdag d. 25. jun. 2019 | Slotsgade 18b, 3. sal, Odense C | Pris: 50 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Bo Jessen

Sted: PåTaget
Arrangør: Røde Himmel

La Redada skruer op for sommertemperaturerne med en fritflydende latinamerikansk genreblanding. Bandet kommer direkte fra den flydende storby, Mexico City, til den røde sommerhimmel på taget af Odense.

La Redada er en legende, lettere obskur dansabel blanding af free jazz, elektronisk, noise, surf, garage og helt sikkert meget andet. Gennemgående er en umiskendelig klar latinamerikansk grundrytme, der kalder på bevægelse, store smil og kolde drinks. Her i firskåren fortolkning af Ali Baba og de fyrretyve røvere:

Med sig har de taget DJ'en Tropic Aza, der slutter af med et tropisk overflødighedshorn af sjælden latinamerikansk musik. Højsommer og en sen nattetime i en jungle på Yucatan møder stram firserelektro og disco. Hør et Boiler Room set her:

Link til begivenhed

Skrevet af Bo Jessen

Odense er et had-kærlighedsforhold. Det er byen som betyder meget for mig, men som jeg kun kan bo i hvis jeg lægger mine kræfter i at forandre den. Jeg føler et ansvar for hver halvfyldte koncert o...
This Is Odense