Byrumsballade ved Dynamo Verdensklasse gøgl og luftakrobatik til ære for byens skæve mellemrum


Byrumsballade ved Dynamo
| Tirsdag d. 9. apr. - Onsdag d. 10. apr. 2019 | Jarlsberggade 6, 5000 Odense C | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: My Rasmussen

Sted: Jarlsberggade 6
Arrangør: Dynamo

Jeg tror måske nok, at Dynamos artist-duo Lalla and the Amazing Other har tænkt sig at lave luftakrobatik på en kæmpe kran midt i byen på en baggrund af jonglering og musik af Gry Bagøien.

De gør det, fordi de 1) fysisk evner det og 2) kan sætte poetisk fokus på byens mellemrum. Og på den kreativitet, mellemrummene kan afføde, selvom de ikke er effektivt udnyttede kvadratmetre. Fordi de ikke er det, kan de noget andet.

Hvis du tør kigge op, vil du se en hyldest til smutvejene og fristederne. Dér, hvor du kan græde i fred midt i byen. Det endnu ikke restaurerede. Det ineffektive. Det ukontrollerede. Det by-agtige, for fanden! De steder, som kunne veksles til dyre ejerlejligheder eller et eller andet yndigt. Men som ikke skal det.

Dynamo er her for med dødsforagt at huske os på, at mellemrum er vigtige, når vi byplanlægger. Det er jo ikke Tetris.
Byer skal afspejle mennesker, og ligesom mennesker har byer andre sider end de renskurede og smukke. Der er andeledes oplevelser og erkendelser at finde her.

Og bare sådan for en god ordens skyld: det er nycirkus. Moderne scenekunstdisciplin. Ikke blod-bånds-cirkus med forpinte dressurdyr og candyfloss (jeg kunne godt spise en candyfloss). Og du kan blive og drikke en øl i Danmarks mindste cirkustelt, når showet er slut. 

To aftener only. Så ikke megen tid til at overveje. Bare sådan UD af sofaen og IND i mellemrummene.

Tirsdag 9/4 og onsdag 10/4 kl. 21:00.
Location: Ved jernbanekranen mellem Jarlsberggade 6 og banelegemet

 

Link til begivenhed

Skrevet af My Rasmussen

Jeg pilede, så snart jeg kunne. Løb til hovedstaden efter gymnasiet. Og trak den osende Københavnerluft i 12 år, inden jeg vendte hjem. Onde boligpriser skubbede - nære relationer og en ny positiv ...
This Is Odense