Chill-out Det er den slags basmusik der beder dig finde en plads i skyggen og lade hvilen falde over dig.


Chill-out
| Lørdag d. 28. jul. 2018 | Munke Mose, Odense C | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Kasper Herschend

Sted: Munke Mose & Stryget
Arrangør: DJ & Producer Academy Denmark

Jeg tænker, at jeg lige bliver nødt til at slå et slag for lørdag eftermiddag i Munke Mose. For der står den på bajere og basmusik, og som jeg har det i skrivende stund, tænker jeg, at lidt regn på dagen ikke engang vil kunne ødelægge arrangementet. For jeg savner efterhånden et klassisk open air-arrangement under den engang så vægelsindede danske sommerhimmel.

”Om man kan komme tidligt hjem?”- Det kan man da, for det varer kun så længe, at det faktisk kan siges at være ansvarligt. For de slukker på nabovenlig manér allerede klokken 19.00.

Og så tænker du måske, at det da alligevel godt kunne gå hen og blive helt træls med sådan noget dakke-dak helt indtil spisetid, men der stopper jeg dig lige. For det er ikke den slags basmusik, der kunne have fået en middelstor scooterbande fra Bogense til at køre den lange vej til Odense for at danse vildt og te sig åndssvagt.

Nej, det er den slags basmusik, der beder dig finde en plads i skyggen og lade hvilen falde over dig.

– Nu ved jeg ikke meget om basmusik, men hvis genrebetegnelsen er ”chill-out”, kan det jo ikke gå helt galt.

Link til begivenhed

Skrevet af Kasper Herschend

Jeg flyttede til byen fra det... Hvad?

- Det provinsielle Vestsjælland. For omtrent 6 år siden. Egentlig ikke fordi Odense virkede særligt tiltalende. Snarere fordi byen bare var e...
This Is Odense