Containerkunstfernisering Der er mange gode grunde til at gå til ferniseringer


Containerkunstfernisering
| Torsdag d. 25. maj. 2017 | Østersøgade, Odense C | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Katarina Le Müller

Sted: Byens Ø
Arrangør: Contained Art & Havnekulturfestivalen

Torsdag er der fernis på Byens Ø, og du skal med. Og hvorfor skal du så det? Ud over at både kunst og en tur på havnen er godt for sjælen, så er ferniseringer den bedste måde at komme til at holde af kunst (og kunstnere).

Der er drikkevarer, oftest alkohol, der gør en åben for nye indtryk, og tager toppen af ‘åh-nej-nu-skal-jeg-kunne-sige-noget-klogt-om-kunst”-præstationsangsten. Der er lidt flere mennesker, så du ender ikke med at føle at DU selv bliver udstillet. Der er snacks, så du ikke går alt for hurtigt kold. Men sidst, og allervigtigst: du kan møde kunstnerne, der, på trods af de fordomme man godt kan have, GERNE vil fortælle dig om deres kunst, hvorfor de laver det de gør, hvad der interesserer dem, osv.

Ferniseringer ender ofte med at blive ekstremt hyggelige, især når de foregår på havnen en lun sommeraften.

De udstillende kunstnere er: Ása Brynjarsdóttir: udtrykker sig både musisk og billedligt // Marianne Weber: tekstilt, taktilt og collage // Tristan Bertram-Nielsen, der laver - kan man sige det? - klassisk graffitikunst // Ture Christoffersen, “tusindkunstner”, der tilsyneladende kaster sig ud i samtlige mulige medier og materialer.

Link til begivenhed

Skrevet af Katarina Le Müller

Odense er byen jeg troede jeg skulle væk fra for at opleve noget, men som endte med at være grunden til at jeg fik alt det jeg ønskede mig. Jeg elsker at være ude i verden, og jeg elsker at komme h...
This Is Odense