Øller, brætspil og nye venner Bliv matchet på Papas Papbar


Øller, brætspil og nye venner
| Onsdag d. 5. apr. 2017 | Skt. Knuds Kirkestræde 2A, Odense C | Pris: 25 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: My Rasmussen

Sted: Papas Papbar
Arrangør: Papas Papbar

Nogle af mine bedste teenageminder blev til omkring brætspil. Gerne med en kasse ikke særligt gode øl på siden. Og de bedste venner. Så der er noget nostalgisk over brætspillet for mig. Det repræsenterer den del af ungdommen, jeg gerne ville vinde tilbage (usikkerheden og navlepilleriet not so much ): muligheden for at bruge af tiden, som var der uendeligt af den. At sætte sig ned og spille Risk i timevis og først blive revet ud af det, når en eller anden super flink forælder stod klar med spagetti-kødsovs, eller en særligt dårlig taber væltede hele verdenen på gulvet, så kanoner og småbitte soldater fløj om ørerne.

På Papas Papbar er der brætspil nok til at slå al tid i verden ihjel med. Og ved specielle lejligheder kan I få lov at lade jeres brætspil stå natten over, hvis slaget blev særligt episk og endnu uafgjort, og I er i den lykkelige situation, at I har mulighed for at møde ind dagen efter til endnu mere skøn tidsfortabelse. Hvis du har årskort (klubagtigt skønt), koster det ikke 25 kroner at leje de særligt gode spil. Så det skal du have.

Baren har spilguruer - frivillige spilnørder, der står parat til at hjælper dig med at finde det spil, der passer til din tidsramme og dine interesser. Og onsdag hjælper de også med at sætte dig sammen med nogen, du ikke kender, men som vil spille det samme som dig, og som kan blive din nye bedste ven over en 3-6 timers spil og en masse øl og kaffe. Du kan komme alene, og du kan komme med nogle venner – men du ved, at du får en god aften. Hvor er du heldig! 

 

Link til begivenhed

Skrevet af My Rasmussen

Jeg pilede, så snart jeg kunne. Løb til hovedstaden efter gymnasiet. Og trak den osende Københavnerluft i 12 år, inden jeg vendte hjem. Onde boligpriser skubbede - nære relationer og en ny positiv ...
This Is Odense