H. C. Andersens samlede eventyr Tag med på en åndeløs og musikalsk rejse gennem 156 af H.C. Andersens eventyr.


H. C. Andersens samlede eventyr
| Fredag d. 19. aug. - Lørdag d. 27. aug. 2016 | Ny Vestergade 18, Odense C | Pris: 200 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Kathrine Guldmann

Sted: Teater Momentum
Arrangør: Teater Momentum

Hans Christian Andersen. I Odense kan vi ikke få nok, og nu får vi også muligheden for at se den anmelderroste Mungo Park-forestilling “H. C. Andersens samlede værker” på vores eget Teater Momentum, når dette års H. C. Andersen Festival blæses i gang.

Tag med på en åndeløs og musikalsk rejse gennem 156 af H.C. Andersens eventyr. En underholdende, oplysende og ekstraordinær præsentation af H. C Andersen. På én gang morsom og rørende og samtidig spillet med stor overbevisning.

Anmelder hos kulturkupeen Ulla Strømberg (som kvitterer med seks stjerner) beskriver publikum som lige så kåde som anmelderne: ”Hold op, hvor er det imponerende”, ”Helt fantastisk og forrygende forestilling” og ”Grinede så man fik ondt i maven”.

Hvis ikke disse udtalelser giver dig lyst til at se forestillingen, så ved jeg ikke hvad gør. Men jeg tænker ikke, at både anmeldere og publikum kan være helt gal på den, så de kan i hvert fald regne med mig blandt publikum, og jeg håber da også at se dig.

Forestillingen spiller følgende dage:
Fre 19. august kl. 20
Lør 20. august kl. 17
Tir 23. – fre 26. august kl. 20
Lør 27. august kl. 13 og 17

Løssalgsbillet: 200 kr.
Gruppebillet (v. min. 6. pers): 130 kr.
Ungdomsbillet (u. 25 år): 100 kr.
Ungdomsgruppebillet (v. min 6. pers.): 80 kr.
Særpris for Årskortholdere: 100 kr

Link til begivenhed

Skrevet af Kathrine Guldmann

Odense er min kilde til energi og inspiration. Her blomstrer min kreativitet, og her bliver mine drømme værdsat og udlevet. Odense er lille nok til gåbenene og stor nok til variation og "anti triva...
This Is Odense