Poesiens Mester Poesiens Mester er en mangefarvet musik- og teaterforestilling med i alt 230 medvirkende fra ungdomsuddannelsen FLOW.


Poesiens Mester
| Søndag d. 21. aug. - Tirsdag d. 23. aug. 2016 | Østre Stationsvej 35, Odense C | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Kathrine Guldmann

Sted: Musikhuset Posten
Arrangør: FLOW

Musik - og teaterforestilling af FLOW.

Poesiens Mester er en mangefarvet musik- og teaterforestilling med i alt 230 medvirkende fra ungdomsuddannelsen FLOW.

Hvad er FLOW? - tænker du, måske.

FLOW er en 2-årig musik- og teateruddannelse med en HF oveni. Efter min mening ca. jordens fedeste ungdomsuddannelse. Her kan du dyrke din passion og samtidig få en gyldig HF til en videregående uddannelse.

Selve forestillingen handler om kontormusen Albert, som arbejder hos Det Poetiske Bureau, hvor poesi puttes i bokse og arkiveres. Albert er vist lidt stram i betrækket, går i lidt for høje strømper og spiser flødebolle med kniv og gaffel.

Hans diametrale modsætning møder han i miss PINK, der med sin løsslupne seksualitet udfordrer Alberts ellers trivielle liv. Gennem erindringer får vi at se, hvad Albert tidligere har foretaget sig. Erindringerne forvandler ham fra en småkikset kontorgut til offer i flødebollekamp mod miss PINK med jungledrums og 80’erballader ala purple rain. Poesien er alle vegne, uventet og umulig at definere.

De 230 medvirkende er blevet delt op i flere grupper og har ud fra et tildelt ord skabt små lækre sekvenser med musik og teater, og derefter sammensat det hele til en stor collage. Jeg ved fra en troværdig kilde, at bl.a. ‘dyrisk’, ‘kaos’ og ‘sentimentalitet’ er blandt de tildelte ord.

Poesiens Mester kan opleves på POSTEN, Østre Stationsvej 35, 5000 Odense C søndag d. 21.8. kl. 19.00 samt mandag d. 22.8. kl. 12.00 og kl. 19.00

Tirsdag d. 23.8. kl. 19.00 spilles uddrag af forestillingen på Amfiscenen, Brandts.

Der er fri entré til alle forestillinger, og baren er åben.

Link til begivenhed

Skrevet af Kathrine Guldmann

Odense er min kilde til energi og inspiration. Her blomstrer min kreativitet, og her bliver mine drømme værdsat og udlevet. Odense er lille nok til gåbenene og stor nok til variation og "anti triva...
This Is Odense