BIKSTOK I KONGENS HAVE Deres tekster er humoristiske og de leger med det danske sprog med en underliggende semantik som selv Oehlensläger må hige og søge efter.


BIKSTOK I KONGENS HAVE
Koncert | Torsdag d. 7. jul. 2016 | Kongens Have, Odense C | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Kathrine Guldmann

Sted: Kongens Have
Arrangør: Torsdagskoncerter

Ta' dig i agt
For Bikstok har taget ordet i sin magt
Så' det sagt

Hvis ikke, du fik nok af koncerter på Roskilde Festivalen, så snupper vi her lige en gratis sommerkoncert med BIKSTOK Røgsystem. Du når det hele - og du nå-e-de i Kongens Have med mig.
Det var selvfølgelig mine bedste ven Jakob, der skrev til mig, om vi “skulle se BIKSTOK i odense!?! - De spiller i Kongenshave!” - “Hunnar Fyr!” (som de unge siger her på Fyn).
Den danske-dancehall bølge har for alvor taget fart de seneste par år, men Bikstok var det første danske band, der for alvor slog igennem med dancehall-genren, da de i 2005 udgav deres debutalbum "Over stok og sten".

Deres tekster er humoristiske, og de leger med det danske sprog med en underliggende semantik, som selv Oehlensläger må hige og søge efter.

Efter en pause på små 10 år udgav de sidste år en EP og tog på en danmarksturné. And here they are. Lige inde i din konges baghave.

Bandet består af DJ Pharfar, som tidligere har arbejdet med bl.a. Natasja og Kaka inden for dancehall-genren.
Blæs Bukki, som også er kendt fra Malk de Koijn og Balstyrko ... Og til ikke mindst Eagger, som også spiller med rapperen Stunn Gunn i EaggerStunn.

Bikstok Røgsystem er ikke bare et røgsystem - de producerer en dansende ild, der sætter gang i selv de stiveste danseben.

Selv har jeg set Blæs Bukki optræde et par gange, bl.a. på Jelling Musikfestival 2012, hvor han leverede et uforglemmeligt show med Malk De Koijn:

For du giver den alt hvad du kan tål-ing?
Slår ud på en jordskælvsmåling
Sagt på dansk: ryst det bytte
Vis hele flokken, du kan rocke den hytte

I kan tro, jeg fik satme rystet min hytte.

Bon appeTIT
Det' undergrunds SJIT

Link til begivenhed

Skrevet af Kathrine Guldmann

Odense er min kilde til energi og inspiration. Her blomstrer min kreativitet, og her bliver mine drømme værdsat og udlevet. Odense er lille nok til gåbenene og stor nok til variation og "anti triva...
This Is Odense