Record Store Day Årets panisk-hyggelige Store Plade-Nørde-Dag er over os


Record Store Day
| Lørdag d. 16. apr. 2016 | Overgade 18, Odense C | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: My Rasmussen

Sted: RecordPusher
Arrangør: RecordPusher/Record Store Day

Lørdag er det international Record Store Day.
En siden 2007 årligt tilbagevendende festdag, hvor vinylelskere verden over kan få poterne i eksklusive særudgivelser og sammen hylde de sorte skivers comeback og de uafhængigt ejede pladeforretningers vidunderlighed. Et rigtigt sted med rigtige mennesker, hvor man kan bladre og lytte og inspireres og måske tage sig et glas vin eller en kop kaffe.

Dagen er skabt for at bringe fans, artister og de uafhængige pladeforretninger sammen, og hver af de deltagende butikker holder deres egen fest med egne instore-koncerter og et generelt leben af pladeentusiaster, som gladelig står i kø i timevis for at erhverve sig årets samlerguf: album, der ikke tidligere været udgivet på vinyl, genudgivelser man har sukket efter længe, eller udgivelser brygget sammen specielt til lejligheden.

I Overgade vil RecordPusher servere kaffe og basser for de festende ventende, lokale Halcyon Hope giver lyd fra deres dagsaktuelle skive, og butik og bar er åben indtil 18.

Du kan følge med i, hvilke plader du kan kaste dine penge efter på Record Store Day her, og husk - det er først til mølle, så find soveposen frem og læg dig i kø, hvis du finder noget, som livet ikke bliver det samme uden. Og det gør du nu nok.

Link til begivenhed

Skrevet af My Rasmussen

Jeg pilede, så snart jeg kunne. Løb til hovedstaden efter gymnasiet. Og trak den osende Københavnerluft i 12 år, inden jeg vendte hjem. Onde boligpriser skubbede - nære relationer og en ny positiv ...
This Is Odense